úterý 3. prosince 2013



Představení nového showroomu a jarní kolekce Lindex





Do showroomu značky Lindex už chodím nějakou dobu půjčovat oblečení na focení do InStyle. Showroom je ale ode dneška v novém a tak se slušelo si jít nové prostory omrknout. No a musím říct, že paráda. Showroom je sice menší ale krásně prosluněný a situovaný v moc pěkném prostředí.


Hned u vstupu vás přivítají tři panny s ochutnávkou nové kolekce. Mě nejvíc zaujala panna v červené. Kombinace béžové, tmavě modré a červené patří mezi mé oblíbené. Není to klasická vlajková trikolora, ale barvy k sobě perfektně pasují. Sako je pojato netradičně, není na zapínání, má jen dva cípy, které se krásně vlní podél těla a rukávy jsou tak trochu netopýří. Neotřelé a moc pěkné. Statement náhrdelník je už jen třešničkou na dortu, nutno podotknout, že povedenou.


Na stojanech napříč shoowroomem bylo spousta krásných kousků, máte se na co těšit. První stojan se nesl v kombinaci černé a bílé v několika variacích co se týče materiálu. Lehounká trika, prošívaná bunda, sako nebo společenské kalhoty, to vše v nové kolekci najdete. 


Uprostřed showroomu stojí velký stůl, na kterém jsem se mohla pokochat sbírkou slunečních brýlí a kabelek. Brýlí bude na jaře nepřeberné množství, převládaly pilotky a hranaté variace na brýle tradiční značky Ray Ban. 


Kabelky se, na rozdíl od barevných brýlí, nesou v základních barvách a těšte se na velké a praktické kabely, do kterých se lehce sbalíte na celý den. Co se týče šperků, Lindex bude mít na jaře opět široký výběr výrazných i jemných náhrdelníků, opět pofrčí velké náramky a vedle nešlápnete ani s hippie dlouhými řetězy.



Celou touhle krásou se v showroomu můžete kochat na extra pohodlném gauči, ze kterého žádný kousek nepřehlédnete.


Kolekce bude plná elegantních kousků do práce...


...Ale i basic košilí a svetrů ve veselých jarních barvičkách, které prozáří ulice jako rašící poupata na loukách :)


Pokud se podíváme na kolekci samotnou, vybrala jsem tři outfity, které jsou pro mě z této kolekce nejvýraznější.První outfit se nese v základních barvách a je vrstvený z několika materiálů. Na jaře sice odhodíme teplé kabáty, ale je fajn mít těch vrstev pořád více než sluníčko nabyde na síle. Klasika do práce i do šoly v podobě černých kalhot a bílé košile nikdy nezestárne a v kombinace s tímto pleteným přehozem v přírodní bílé zahřeje a outfit díky němu hned bude neokoukaný a přitom stále elegantní. K takovému outfitu by se hodily klasické černé lodičky, ale bude to trochu nuda. Nebojte se podtrhnout pánský look bílé košile s elegantními kalhoty podtrhnout pánskými polobotkami. Aby toho mužského elementu nebylo moc, nebojte se výrazného laku nebo rtěnky :)


Do druhého outfitu jsem se naprosto zamilovala. Je jednoduchý a přitom kouzelný. Klasický volný bílý top díky řasení na břiše schová nedostatky postavy a v kombinaci s úzkými kalhoty vytvoří vyrovnaný outfit, který je velmi ženský, vhodný do práce nebo třeba na kafe s kamarádkami. Tyhle kalhoty jsem držela v ruce a jsou z moc příjemného materiálu, který bude na těle naprosto skvělý, dobře padne, drží tvar a šedivé žíhání nebude zbytečně upozorňovat na věci, které mají zůstat neviděny :) zkrátka a dobře, přemýšlím, že těmito kousky brzy zhřeším.


U posledního outfitu jsem nemohla odtrhnout oči od bundy. Křivákové bundy nebo kabáty jsou kousky, které si hrozně užívám. Je to ten nejklasičtější střih bundy, který si umíte představit a navíc lichotí každé postavě. Tahle bunda v přírodních barvách s kováním a flitry je přesně ten kousek, který by měl oživit váš šatník, pokud ho máte plný jednoduchých klasických kousků. Roztrhané džíny, triko nebo černé kalhoty a černý rolák...jednoduché střihy i barvy. Stačí přidat tuhle bundu a budete hned nepřehlédnutelná!


Nakonec jsem ještě vybrala tenhle overal. Overaly jsou výbornou alternativou na párty, oslavy, večírky, prostě na příležitosti, kdy se hodí mít slavnostní outfit, ale nechce se vám do šatů. Zvolte takovýhle jednoduchý černý overal, doplňte o lodičky a výrazné doplňky a budete hvězdou večírku! takovýhle overal můžete ale klidně nosit i do práce se sakem nebo bundičkou a budete naprosto okouzlující.

Žádné komentáře:

Okomentovat