neděle 8. prosince 2013


Must have: Bílé tričko


Existují kousky, které by ženě v šatníku nikdy neměly chybět. Tyto kousky jsou jistotou, když "nemáte, co na sebe", když se vám nechce experimentovat, nebo když svůj experiment chcete postavit na nějakém tom klasickém kousku. Prostě Je chyba, pokud tyhle věci v šatníku nemáte :) Jedním z těchto klíčových kousků je určitě bílé tričko. Mělo by být jednoduché bílé, z kvalitního materiálu, ve volnějším střihu.


Možností, jak takové triko můžete nosit je milion. Vytvořila jsem pár kombinací, se kterými zaručeně uděláte parádu :) 

Prvním outfitem je bílé tričko spolu s boyfriend džíny a sakem. Je to klasika, která nikdy neomrzí a bude vždycky vypadat dobře. Boyfriend džíny jsou dalším must have kouskem, ale o tom až jindy. Každopádně jsou dobrou alternativou ke klasickým slimkám, se kterými samozřejmě taky neuděláte chybu. Tuto dvojici doplňte klasickým černým sakem (barevné alternativy samozřejmě nejsou chybou, černá je ale klasika, kterou máte jistě každá v šatníku) a určitě podpatky, které skvěle kontrastují s pánskými džíny a které vám vytvoří ideální ženskou siluetu. V chladnějším počasí mohou být klidně kotníčkové, dbejte jen na to, aby vykukoval kotník, jinak by vaše nohy vypadaly opticky kratší a to žádná nechceme :) Nebojte se ani červené rtěnky, která podtrhne vaši ženskost a rozjasní vaši tvář.


Druhý outfit je elegantní, vhodný do práce nebo například na večeři. Pokud bílé tričko zkombinujete s pouzdrovou sukní, vytvoříte tím velmi elegantní outfit, i přesto, že se vám tričko může zdát obyčejné nebo volnočasové. Právě to vytvoří s elegantní sukní skvělou dvojku. Sukně může být klasická, se vzorem nebo pajetková jako na obrázku. S hladkou jednobarevnou vytvoříte klasiku, se zdobnější sukní zase outfit hodný hvězdy :) a takový outfit si přímo říká o výrazný parfém. ne nadarmo říkala Coco Chanel, že žena bez parfému nemá budoucnost.



Třetí varianta je kombinace bílého trička s tzv. baggy koženými kalhotami. Baggy kalhoty jsou v podstatě tepláčky, které jsou, kromě toho, že dělají parádu, velmi pohodlné a hravě v nich vydržíte celý den. Kůže je již několikátou sezónu velmi trendy a v této volné variantě naprostým horkým hitem. Takové volné kalhoty vždy doplňte podpatky. S nízkými botami byste uškodily vaší figuře. Pokud si troufáte být středem pozornosti, doplňte outfit o klobouk, který perfektně přitáhne pozornost okolí. Džínová vesta už je jen třešničkou na dortu. Nezapomínejte na doplňky, bez nich jsou outfity nudné!


Předposlední outfit je pro slečny, které si na podpatky příliš nepotrpí a přesto chtějí být "za holky" :) Tartanový vzor je podle mě nestárnoucí klasikou a letos je i jedničkou na přehlídkových molech, proto s ním nešlápnete vedle. Tuto kombinaci doplňte o kožený křivák a neprůhledné černé punčochy, aby vzor na sukni vynikl co nejlépe a nebyla vám zima. Pokud by byla velká zima, nebojte se vrstvení a přes křivák přehoďte černou kožešinovou vestu. Říká se, že nejvíce tepla z těla uniká hlavou, zabraňte tomu stylovým černým kulíškem. Letos letí i varianty s různými nápisy, mají je teď skoro všude :) a i v zimě svítí sluníčko, tak nezapomínejte na stylové brýle!


Poslední outfit se hodí na blížící se vánoční večírky a party. Klasiku, která ve správném střihu sluší každému, bílé tričko a černé kalhoty, doplňte o flitrovaný blejzr a rázem budete hvězdou večírku! Tento outfit můžete doplnit například královsky modrými lodičkami. Tato barva je také jednou z barev letošní zimy a já osobně jí jako barevný akcent používám radši než třeba červenou. Vzhledem k velké zdobnosti saka volte doplňky, které jsou jemné a hladké, aby té zdobnosti nebylo příliš.


Bílé tričko se dá zkrátka nosit na tisíc způsobů. Tady máte další inspo fotky, jak na to :)
Bílá je základní barvou, takže si rozumí i se zvířátky


Bílé tričko bude vypadat skvěle i do kostýmu, ať už zvolíte klasický kalhotový nebo neobvyklejší ale stále elegantní šortkový.



Bílobílý outfit bude vždy vypadat skvěle v letní i zimní variantě, s hnědými doplňky navíc vypadá velmi neotřele.


Trošku inspirace na léto. Nebojte se dlouhých sukní, vypadají skvěle na vysokých ale i malých ženách, jen nezapomínejte na podpatky! 


Je to zkrátka kousek, který má každý rád, i celebrity!

Miranda Kerr

Gwen Stefani

Cara Delevinge

Alexa Chung

Chiara Ferragni

Zdroje fotek: Whowhatwear.com, blondesalade.com, google.com

Žádné komentáře:

Okomentovat