neděle 29. prosince 2013

Jak se obléct na silvestra? 2. díl - Pánové



Blíží se nám silvestr. Jak jsem psala v minulém příspěvku, pro někoho je to den jako každý jiný, pro někoho párty roku. Věřím, že i vy, pánové, se chcete na silvestra líbit a proto jsem i vám připravila pár inspirací, jak na to. Na rozdíl od dámského protějšku, vy se rozhodně třpytit nemusíte :) rozhodně byste ale měli být vidět! Právě novoroční párty je příležitost, kdy vyvětrat extravagantnější kousky!



Pokud trávíte silvestra jako správný party man na luxusní diskotéce nebo v nějakém renomovaném klubu, rozhodně by tomu měl odpovídat outfit. Na takové párty byste měli vypadat stylově a cool.

- Základem takového outfitu je klasická bílá košile, která může být úplně jednoduchá nebo mít např. vzorovanou vnitřní stranu límce. Rukávy této košile ohrňte a vykasejte k loktům. Horní knoflík nechte rozepnutý, nejdete do divadla. Rozepínejte však opravdu jeden, maximálně dva, rozhalenka do půl hrudi sluší opravdu málokomu.

- Kalhoty jsou v módní vínové barvě, která ovládla dámská ale letos i pánská mola. Mohou být ve slim střihu nebo rovné, jak vám vyhovuje. Pamatujte, že "slimky" sluší štíhlejším a rovným nohám.

- Chcete být opravdu cool? Pak nesmíte odbýt boty. Vínové polobotky se zajímavým detailem na patě jsou to pravé, co váš outfit dotáhne!

- Správný párty otufit vyžaduje doplňky. Oživte klasickou košili leopardími šlemi! Vzor dodá outfitu na originalitě a přitom je v black&white variantě decentní a mužský.

- Jako třešnička na dortu je černý klobouk, nebo pokud máte jiné preference, například kšiltovka. Neměla by být ale s logem vašeho oblíbeného týmu, ale spíše elegantnější jako mnou zvolený klobouk.



Preferujete-li menší bary a silvestra oslavíte jen s pár přáteli v poklidnější atmosféře než je divoká diskotéka, i pro vás jsem připravila inspiraci.

- Základem je smaragdové sako. Ano pánové, smaragdové. Většina mužů se obléká spíše v neutrálních barvách. Já si ale myslím, že si nějakou tu barvičku klidně můžete dovolit :)

- Ideální, aby sako co nejlépe vyznělo, je zvolit zbytek outfitu v černobílé kombinaci. Černé kalhoty nebo černé džíny jsou proto ideální volbou.

- Aby byl outfit uvolněnější, vynechte košili a pod sako oblékněte tričko. Nebojte se divočejšího vzoru, jen ho ponechte v neutrální barvě. Tričko můžete na jedné straně ležérně zastrčít do kalhot.

- Outfit doplňte kvalitním koženým páskem, který bude vidět právě v místě, kde zastrčíte tričko.

- Kvalitní pánské hodinky má jistě každý z vás. Ty k doplnění takového outfitu bohatě postačí.

- Jestli mě baví nějaké kecky, jsou to zcela jistě Conversky. V černé kotníčkové variantě perfektní tečka
tohoto outfitu.



Jistě spousta z vás, stejně jako moje drahá polovička, tráví silvestr nejraději v klidu doma nebo u kamarádů. I tam ale můžete vypadat dobře. V tomto případě je ale vhodné, aby byl outfit také pohodlný a cítili jste se dobře.

- Vsaďte na klasiku tričko + kalhoty. Kalhoty ve skořicové barvě jsou příjemnou alternativou klasickým černým nebo modrým džínám.

- Na tričku popusťte uzdu své fantazii. Zvolte vtipný potisk nebo například rafinovanou kombinaci bílé, šedé a kůže. Takové tričko má nápad a přitom je velmi jednoduché.

- Pokud je v domě/bytě chladno, nezapomeňte na stylovou mikinu. Klidně na ní zopakujte koženou aplikaci na tričku.

- Jste-li v domě, kde se chodí v botech, k takovému outfitu stačí vzít klasické černé kožené kecky. Jestliže se budete muset zout, zvolte vtipné ponožky, například s jezevcem. Jsou ve stejné barevné škále jako zbytek outfitu a zvířecí potisk jim dodá na vtipu a stylu.
- Jako doplňky bohatě postačí kožený pásek v černé nebo originálnější bílé barvě a sada stříbrných náramků.




Vyrazili jste s partou na hory? I u hořícího krbu s hrnkem svařáku můžete vypadat stylově!

- Základem je být v teple. Nezapomeňte proto na teplý cardigan v černé nebo šedé barvě.

- Pod něj doporučuji košili. Nic nezkazíte základními barvami jako je bílá, černá nebo džínová. Mramorovaná varianta je ale kouskem, se kterým vás nikdo nepřehlédne a budete vypadat cool a přitom nenuceně. Nechte vykukovat manžety.

- Karamelové kalhoty jsou kouskem, který by v šatníku neměl chybět. Tyto přírodní tóny jsou do přírody a dřevěné chalupy jak dělané.

- Na hory patří pevné kotníčkové boty, zastrčte do nich kalhoty, ať jsou pořádně vidět.

- Kožený náramek je doplněk, který outfit příjemně oživí a přitom nebudete působit zženštile.

- A nezapomeňte na pořádnou šálu, když bude zima nebo do které se zachumláte až se půjdete o půlnoci podívat na ohňostroj!

Tak pánové (a dámy, pokud jste některá dočetla až sem), doufám, že už máte o svém outfitu na novoroční oslavy jasno a přeji krásného silvestra!



Koláže: by me xtynka.polyvore.com
Fotka - ellecanada.com

Žádné komentáře:

Okomentovat