neděle 1. prosince 2013





Černočerný outfit 

Černočerné outfity jsou jedním z trendů letošní zimy a troufám si říct, že i jednou z nejpreferovanějších variant v tomto pochmourném počasí. Jak na to, aby to nebyla nuda? Základem je vrstvení a kombinace materiálů! Nebojte se, fantazii se meze nekladou Doporučuji ale vždy dbát na vyváženost objemu v outfitu, to znamená, pokud nahoře vrstvíte, používáte huňatý svetr nebo teplý kožíšek, rozhodně volte úzké kalhoty.

V mnou vybraném outfitu jde o kombinaci úplet - kožich - kůže. Jinou variantou může být úplet - hrubá pletenina - černé džíny - vlněný kabát. Skvěle bude vypadat i kombinace krajkového topu, huňatého rozepínacího svetru a kožených (koženkových) legín. Do kombinace můžete zahrnout například i lehké hedvábí, teplý tvíd nebo kombinaci polyesteru a viskózy, ze které se dělají saka.

Nebojte se také doplňků. Hlavu vám skvěle zahřeje klobouk, pásek můžete použít na kalhoty, ale nebojte se jím přepásat třeba dlouhý cardigan nebo sako. Skvělou volbou, která zahřeje je velká teplá šála nebo kožešinový límec. A až začne sněžit, hodit se budou i pletené nebo kožené rukavice.

Volba bot je čistě na vás a na tom, co máte rády. Já osobně doporučuji podpatky, ať kotníčkové nebo kozačky. Stačí i pět centimetrů a vaše noha bude hned o něco ženštější, elegantnější a vaše chůze bude ladná a sexy I v nízkých botách ale uděláte parádu, volte biker boots nebo jezdecké kozačky. Over knee kozačky (kozačky nad kolena) jsou letos horkým hitem, takže pokud se na ně cítíte, bude to trefa do černého v nízké i vysoké variantě!

Třešničkou na dortu jsou pak červené nehty nebo červená rtěnka, která vám dodá správný šmrnc. Vedle nešlápnete ani s trendy tmavší bordó. Všeho moc ale škodí, volte proto vždy buď rtěnku nebo lak.

Žádné komentáře:

Okomentovat